50 jaar TVM

|

Wat een feest, TVM bestaat 50 jaar!

Jesper Schelling Producties dacht mee over de technische en creatieve invulling van deze lustrumdag en het afsluitende lustrumfeest.

TVM Verzekeringen bestaat op 6 december 2012 precies 50 jaar, een jubileum dat groots gevierd is. De locatie is bekend, de Tamboer in Hoogeveen, nu de rest van de invulling nog… Het is uitgelopen tot een warm welkom op kantoor in de ochtend en een prachtig feest voor personeel en relaties van TVM; een totaal oplossing met licht, beeld, geluid en entertainment.

We hebben samen met mensen van TVM een prachtig programma geschreven en ervoor gezorgd dat alles is verlopen zoals het hoort, een productie zonder stress en onzekerheden maar met rust, (artiesten) begeleiding en een goed verhaal. Het verhaal van TVM!

Welkom op kantoor

In alle vroegte hebben we entertainment ingezet bij de entree van het kantoorpand van TVM. Het personeel werd op vrolijke wijze ontvangen door een muzikaal trio en werd later in de morgen verrast door twee gezellige ‘gebak’-dames die op leuke wijze het gebak langs alle werknemers hebben bracht.

Feest

‘s avonds was hét feest voor het personeel van TVM en de relaties van TVM. Om 19.00 uur werden de gasten ontvangen bij de entree van het Theater, na een wandeling over een prachtig uitgelichte laan hingen er voor het theater, boven de groene loper, twee elfjes in een doekenschommel die het plaatje compleet maakte “de sfeer 1000 en 1 nacht”. Sprookjes bestaan!

Bij binnenkomst werden de gasten ontvangen door het MT. Een heerlijke welkomstbubbel stond klaar, de muziek werd verzorgd door Bert Lousissen op de piano. Om 20.00 uur werden de gasten verzocht om zich te verplaatsen richting het theater.

Willem Gunneman presenteerde het officiële programma en verrichte de officiële handeling op een manier zoals alleen Willem Gunneman dat kan, improviserend op muzikale wijze. Na het officiële gedeelte was het aan Guus Meeuwis de eer om de gasten te vermaken met een optreden van anderhalf uur. Voetjes van de vloer, handen in de lucht, de confetti schoot door de zaal.

Na het spetterende optreden van Guus vervolgde de avond zich in de foyer en de volledig TVM ingerichte lounge ruimte. In de Lounge speelde een DJ relaxte achtergrond muziek ondersteund met een saxophonist. De gasten konden lekker eten en bijkletsen, een perfecte setting was gecreëerd.

De grote afsluiter van de avond was niemand minder dan George Baker en de enige echte TVM band. Om half een liep de Tamboer rustig leeg…

Voor alle genodigde, maar ook voor ons een geweldig feest en een plezier om voor TVM te mogen werken.

Via deze weg wil ik de crew, Van het Hooge catering, de Tamboer en natuurlijk de mensen van TVM bedanken voor deze prachtige productie.