Bijzondere Entertainment

|

Hilarische typetjes, een muzikaal intermezzo, bijzondere acrobatiek, animatieacts, een zandkunstenaar of een DJ die niet in de categorie 1 uit een dozijn valt. Steeds vaker worden we gevraagd voor creatieve, bijzondere en niet allerdaagse events.

 

Meer dan alleen het leveren van licht & geluid. Hier ligt ook onze kracht! 

In de vorige nieuwbrief heeft u het al kunnen lezen, we zullen meer inzicht geven in de mogelijkheden van entertainment en acrobatiek, gewoon omdat we enthousiast zijn!

Jesper Schelling Producties

Wij zijn van origine een bedrijf dat technische ondersteuning verleend tijdens producties en evenementen en de uitvoering verzorgt van (technische) totaalproducties; van klein geluid tot grootse getalen. We zien een verschuiving, steeds vaker worden we gevraagd voor creatieve, bijzondere en niet allerdaagse events. Meer dan alleen het leveren van licht en geluid. Hier ligt ook onze kracht! Vraag ons vooral om een voorstel te maken als u het net even anders wilt dan normaal, een voorstel met een andere kijk op uw evenement en met passende entertainment of als u het perfect wilt.

Entertainment

Doordat we met enige regelmaat interactieve en creatieve brainstormsessies hebben met de klant over de creatieve invulling van het evenement, wordt ook vaak de vraag qua invulling bij ons neergelegd. Door deze verschuiving hebben wij een pakket gemaakt met leuke, afwisselende en niet allerdaagse entertainment, entertainment waar we iets mee hebben, alles op een kwalitatief hoog niveau. Op aanvraag is natuurlijk alles mogelijk. Maar het is ook tijd om u op onze website meer inzicht te geven. Denk bijvoorbeeld aan een muzikaal intermezzo, bijzondere acrobatiek, animatieacts, een zandkunstenaar of een DJ die niet in de categorie 1 uit een dozijn valt. Deze zomer hopen wij een update op onze website te mogen presenteren waarmee we willen informeren en inspireren.

Bent u al nieuwsgierig geworden? Hieronder een aantal prachtige foto’s van evenementen waar wij (naast de technische productie) de entertainment hebben mogen verzorgen.

Bijzondere acrobatiek en entertainment 2012

Totale invulling op maat, zowel de techniek en entertainment leverde wij voor de opening van Century Autogroep. Een op maat geschreven verhaal van heden tot de toekomst, achtergrondmuziek door een muzikaal trio, het verhaal wordt verteld door robots, theatrale steltenlopers, hierna de voetjes van de vloer op de muziek van DJ Peter Bolt.

Concepting voor de opening voor het 50 jarig jubileum van TVM; invulling overdag en tijdens het openingsfeest, techniek en entertainment. Engelen bij de ingang met bellenblaas, mysterieus, een mooi beeld. Willem Gunneman verzorgde de rol van gastheer tijdens het officiele gedeelte met een act op maat geschreven. We richtte een loungeruimte in met Live House Collective. In de ochtend werd de taart rondgebracht door Betty en Bea, animatie op maat, een groot feest.

Noa slingert aan zijn lantaarnpaal en laat het publiek lachen! Een geweldige act tijdens de nieuwjaarsborrel van Groningen Seaport, in opdracht van ZieOmmeZijde.

DJ Peter Bolt gaat goed! Hij draaide voor ons tijdens de Bloemenjaarmarkt in Groningen, het grote Albert Heijn feest in Appingedam, opening van Century Autogroep, en op 17 mei voor de Knickerbockers tijdens het internationale toernooi.

Tijdens het jaarlijkse Ridders van de weg van TVM verzekeringen zorgde een op maat gemaakt muzikaal trio voor hoogtepunten; ze liepen tussen de gasten door en maakte muziek op auto-onderdelen.

Bij de (JCC) Jongeren Commerciele Club Groningen zorde wij voor heerlijke achtergrondmuziek tijdens een van de borrel met Jazzy Vibes. Een (kinder)DJ maakte sinterklaas voor de kinderen een nog groter feest bij een van onze relaties.

Invulling events 2013

Ook staan er weer leuke klussen in het vooruitzicht zoals de inzet van een muzikaal, mobiel intermezzo en de Bottle Air Brothers bij Niestern Sander. Ook kunt u tegen een bijzonder stukje entertainment aanlopen in de Maassilo te Rotterdam als u het toilet bezoekt!

Zelf op zoek naar bijzondere entertainment tijdens uw bruiloft, een bedrijfsfeest, aandeelhoudersvergadering of opening? Wij leveren entertainment die u bedrijf versterkt. Entertainment wordt ingezet met de juiste gedachte er achter, er wordt rekening gehouden met de waarden van uw bedrijf en met uw wensen. Bel gerust voor een advies of een brainstormsessie.