Dinnershow Get There

|

Wat een feest; onze op maat geschreven Dinnershow met afterparty ter ere van het 15 jarig bestaan van Get There!

Jesper Schelling Producties heeft in opdracht van en in samenwerking met Get There een Dinnershow op  maat geschreven voor het personeel en diens familie van het ICT bedrijf uit Leek. Wij leverden zowel de techniek, als entertainment en de volledige productie op de avond zelf.

Dinnershow

Na een aantal brainstorm en een duik in ons creatieve bestand hebben we een bijzonder voorstel geschreven en zijn we tot een prachtig resultaat gekomen. Een prachtige avond met als thema Wondere wereld. Het feest vond plaats in vakantiepark de Eemhof waar wij binnen een dag de minder sfeervolle zaal omtoverden tot een sprookje door middel van een trussconstrucie, gloeilampen, buffetverlichting, parren en movingheads. We gebruikten mooie, warme doeken om het systeemplafond niet te laten zien. De prachtige kaarsen op de grote ronde tafels maakten het sprookje af.

Entertainment

De Butler Brothers haalden de 120 gasten op bij de huisjes waar ze het weekend verbleven. Grappen, grollen en entertainen zit de Butler Brothers in het bloed. Aangekomen bij de feestlocatie was alles omgetoverd tot een prachtige sfeervolle setting met verschillende ruimtes waar werd gespeeld, gegeten en gefeest.

Voor, tijdens en na het dinner werden de gasten verrast met bijzondere entertainment. Een zangeres, een bijzondere dans in een Bubble, speeches van het Get There management, ‘de’ bitterballen act, speeches van de Butler Brothers en een geweldig optreden van Nautilis behoorde tot de veelzijdige dinnershow. Een DJ en de Butler Brothers zorgden dat de voetjes van de vloer gingen tijdens de afterparty. (en dat is best bijzonder bij een ict bedrijf 😉 )

Loungeruimte

Voor de kinderen richtte wij samen met Get There en lounge- en gameruimte in. Kastelen bouwen van Jesper Schelling Producties zitzakken, film kijken of gamen, voor ieder, groot of klein, iets wils.

Iedereen bij Get There, van harte met deze mijlpaal, het 15 jarig bestaan van de club en bedankt voor alle complimenten en het vertrouwen in ons! Hard werken, maar ook wij hebben een geweldige avond gehad!