Feestweek Niekerk en Spijkerpop

|

Feestweek Niekerk: een begrip in het Noorden. Een week lang verschillende activiteiten, optredens en theater.En Jesper Schelling Producties heeft de eer om in samenwerking met Raymond Pare de volledige technische productie te verzorgen dit jaar.

Licht, geluid en beeld

Licht, beeld, geluid en meer om er voor te zorgen dat de feestweek 2011, die dit jaar hand in hand gaat met de ‘leukste dorp verkiezing’, tot een waar succes te maken!

De eerste avond zit er inmiddels op! Zaterdag avond 20 augustus 2011 stond Niekerk in het teken van Hollandse hits.
De feesttent was uitverkocht, het bier vloeide rijkelijk, de sfeer was erg goed.

Artiesten zoals Burdy, Stef Ekkel, Grutte Geart, Aukje fijn, Niels, Eltjo en Kevin Pare zetten de tent volledig op z’n kop.

Maandagavond zal de tent worden omgetoverd als theater! Willem Gunneman zal samen met Jeroen Smitse het publiek op een vermakelijk wijze bezig houden. Daarna kunnen de voetjes van de vloer.

Dinsdag staat Niekerk in de spotlights voor de verkiezing Het Leukste Dorp van Groningen! RTV Noord zal deze dag aanwezig zijn. De dag staat in het teken van muziek en verschillende leuke activiteiten.

Op woensdag kunnen de lederhosen weer uit de kast getrokken worden voor de Tiroler avond.

Spijkerpop

Spijkerpop sluit de feestweek af, zoals ieder jaar, op de vrijdag! Met gave bands zoals Volbeer, Just rigt en meer.

Nieuwsgierig hoe onze week verloopt? Volg Jesper Schelling Producties via Twitter op www.twitter.com/jesperschelling of volg ons Blog waar we dagelijks een update zullen doen met foto’s en meer.