Glamourama Uithuizermeeden

|

Het is van 27 september tot 5 oktober feest in Uithuizermeeden. Glamourama zorgde voor een spetterende opening!

Opening Meijsternacht, Glamourama Uithuizermeeden

Op vrijdag 27 september opende de bekende internetondernemer Ben Woldring het evenement. Daarna werd met de inmiddels historisch bekende Meijsternacht met  zanger Burdy en de band Glamourama een spetterend begin gemaakt met alle evenementen.

Jesper Schelling Producties verzorgt al enkele jaren de techniek, geluid en licht, bij Glamourama!

Glamourama! Partyband

“Met 12 man sterk is Glamourama! de grootste en vrolijkste feestband van Nederland. Deze kleurrijke showband valt meteen op door de 4 (!) zangeressen op front, die met hun aanstekelijke enthousiasme en vrolijke repertoire-met-hoog-meezinggehalte het publiek ieder optreden weer mee weten te krijgen. De bandleden van Glamourama! hebben plezier tijdens het spelen en de energie die daarbij van het podium af spat, slaat meteen over op het aanwezige publiek.

Het repertoire is verrassend en veelzijdig: veel medleys van de wat foutere feestnummers (denk aan de Toppers in Concert of het Foute Uur van Q-Music en je weet wat Glamourama! speelt), maar ook veel disco en danceclassics en de grootste hits uit de jaren 70 en 80. Spectaculair en herkenbaar en voor elk wat wils.” Glamourama!¬†