Hollandhuis

|

1 juni 2012 stond in het teken van het Hollandhuis. Het Hollandhuis is een initiatief van Ronald Verheijen die Het Heerenhuis omtoverde tot Het Hollandhuis.

Tijdens het EK 2012 worden alle wedstrijden van het Nederlands elftal live uitgezonden op 8 verschillende schermen binnen Het Hollandhuis. Voor de officiële aftrap van dit evenement werden relaties uitgenodigd om bij het openingsgala aanwezig te zijn “Het Oranjebal”; feestelijk chique met een Twist of Orange, een fantastische avond met een grande entree en een geweldige sfeer. Bij aankomst van de gasten eerst een  momentje voor de pers wand voor een officiële voetbalfoto! In de Hollandzaal achter in Het Hollandhuis stond de band Groove Department die er al snel zorgde dat alle gasten met de voetjes van de vloer gingen.

Wij leverde een DJmeubel volledig in het thema, met een grasmat en aangekleed met oranje stof. Naast de band en de DJ zorgde ook de fanfare ‘T Is Ook Niks ervoor dat de handen door de lucht gingen! Met recht een groot en geslaagd bal te noemen!

Jesper Schelling Producties heeft gezorgd voor de perfecte verlichting en en creatieve twist gegeven aan het DJmeubel. Tijdens de wedstrijden die te zien waren in Het Hollandhuis ondersteunde Jesper Schelling Producties met o.a. de video  in de diverse zalen.

Jammer dat het maar zo kort heeft mogen duren!