Jaarbeurs van het Noorden 2014

|

De Jaarbeurs van het Noorden was  dit jaar van 19 tot 24 september 2014.

Jesper Schelling Producties is gevraagd om net als de twee afgelopen jaren een creatief en goed productioneel voorstel te schrijven voor de technische invulling van het evenement.

Creatieve invulling

Met een vaste setup van het afgelopen jaar en een aantal creatieve spinsels hebben we dit jaar het Paviljoen hier en daar aangepast. Naar een op maat gemaakt ontwerp hebben we een prachtige Heinekenbar ontwikkeld. Met een de hulp van Santurn Groningen hebben we boven iedere bar LCD-schermen hangen met de sponsoren erop. De dansfabriek hebben we dit jaar aangekleed met oude fabriekslampen.

Artiesten

Ook dit jaar hebben we weer leuke artiesten voorbij zien komen. Vrijdag 19 sept. was de creatieve invulling van de opening in handen van Jesper Schelling Producties. Jan Vayne en Willem Gunneman hebben samen met de Burgemeester en Ot en Sien de Jaarbeurs van het Noorden officieel geopend.

Aansluitend was er een vip borrel voor de hoofdsponsoren waarbij wij een prachtige dame in een witte tissu hoog in de lucht hebben gehangen. vanaf daar schonk zij heerlijke champagne als welkomstdrankje. ’s Avonds was het aan de prachtige dames uit noord Nederland, de Miss Noord Verkiezing werd gepresenteerd door niemand minder dan Dennis Weening. De afterparty was in handen van Joey Matsoe Matsoe bekend van oh oh Gerso..

Zaterdag 20 september was een zeer succesvolle avond met veel bezoekers. In de Dansfabriek stonden de mensen te dansen op de beats van Dj D’Light en Tony Star.

Het Paviljoen was afgeladen vol en de band Q5 new style wist hier op goede wijze op in te spelen.

Zondag 21 september was stond het paviljoen in het teken van bodypaint, de bezoekers vinden het altijd leuk om er een kijkje te nemen. Op het voorplein stond de band Sixpack die voor een gezellige setting zorgde zodat de mensen lekker een biertje konden drinken en eventueel een danspasje kunnen wagen.

Tijdens de nacht van Roden was het podium voor de band Beat It die de hele tent op de kop wisten te zetten. Ook de Vengaboys kwamen een show van een half uur geven. In de dansfabriek stonden de Partysquad en diverse andere DJ’s. Dinsdag was het paviljoen ingericht voor de ouderen, Duo Wijsheid speelde herkenbare liedjes en er waren kraampjes ingericht door een aantal locale bedrijven. Onder de luifel van de dansfabriek stond de Bolle Jan Show. Het voorplein stond in het teken van de Amsterdamse middag. De DJ draaide leuke muziek en werd afgewisseld met een aantal artiesten.

Woensdag middag waren er diverse shantykoren in het paviljoen die hun mooie liedjes te gehore brachten. ’s Avond speelde de band Flair op de afsluitende avond een leuke gezellige avond waarbij iedereen afscheid heeft genomen van de Jaarbeurs 2014 en allemaal weer uitkijken naar de Jaarbeurs van het Noorden 2015.

Bedankt iedereen!

Ik wil via deze weg iedereen bedanken van de Jaarbeurs, de vrijwilligers en iedereen van het bestuur maar ook mijn eigen jongens die 24/7 paraat staan om alles in de goede banen te leiden. Zonder jullie hebben wij deze week niet kunnen maken zoals deze is geweest! Wij hebben er enorm van genoten en kijken met veel creativiteit uit naar 2015.