Rodernacht, Jaarbeurs van het Noorden.

|

Feest in Roden, de enige echte Rodernacht! Wij verzorgen de techniek deze week in het Paviljoen, de Dansfabriek en op het Voorplein. 

Productie en verhuur licht, geluid en video

Voor het tweede jaar is Jesper Schelling Producties gevraagd om de volledige productie te draaien voor de Jaarbeurs van het Noorden. Dus niet alleen de verhuur van licht, geluid en beeld, maar ook meedenken, regie, licht- en geluidtechniek en aankleding.

Jaarbeurs van het Noorden, oftwel feestweek Roden is afgelopen vrijdag van start gegaan met een spectaculaire en wederom prachtige show van Zandkunstenaar Gert van der Vijver. We hebben zaterdag een mooie missverkiezing gehad en ook de mini-missen straalde op het podium. Zondag stond in het teken van Bodypaint!

Rodernacht

Op maandag 23 september, is het tijd voor de avond der avonden, de Rodernacht! Niemand minder dan DJ Roy en Beat it hebben het Paviljoen doen trillen. Klaas Pruim, DJ D’Light en MR. Polska zette de Dansfabriek op zijn kop en Rene Lulofs zorgde voor entertainment op het voorplein.

Op dinsdag komen niemand minder dan Lucas en Gea en Mooi Wark optreden. Woensdag wordt de jaarbeurs van het Noorden afgesloten door TOF!Partyband,

Voor ons een geweldige, maar drukke week. Een groot team van de beste jongens die enorm veel werk verzetten voor Jesper Schelling Producties. Woensdagnacht sluiten wij pas af, maar wij zijn nu al trots. Volgende week natuurlijk een uitgebreide update over deze week online, inclusief fotomateriaal!

Benieuwd naar de line up en het programma? Bekijk dan de website van Jaarbeurs van het Noorden.