Jaarbeurs van het Noorden

|

Jaarbeurs van het Noorden, de Rodermarkt en de Rodernacht zijn allen een begrip in het Noorden van het land. Een week lang feest, optredens, veemarkt, kermis, netwerkbijeenkomsten en enorm veel gezelligheid en entertainment!

Jesper Schelling Producties verzorgde dit jaar, tijdens het 60 jarig bestaan van de Jaarbeurs van het Noorden, de volledige technische productie.
Wij waren verantwoordelijk voor alle techniek op en rondom het Jaarbeursterrein en zorgden voor een mooie en natuurlijk feestelijke opening in combinatie met Willem Gunneman.

Na 3 dagen bouwen kon het feest echt beginnen! Feestelijk werd de Jaarbeurs geopend, gevold door de Miss Noord verkiezing en afsluitend DJ Sowieso. De dagen die hier op volgde hebben we diverse artiesten voorbij zien komen; Lange Frans, Anita Meyer, Glennis Grace, Beethoven, Boston Tea Party, Tof Party band, Quintino, DJ Olaf, DJ DLight en nog vele andere bouwden een feestje.

We hebben een creatief hoogstandje weten te creëren door de trussing van het podium door te laten lopen over de dansvloer zonder dat de zichtlijnen beperkt werden. Door zwarte truss te hebben gebruikt straalde de constructie veel rust uit. De verlichting was een combinatie van de nieuwe GLPONE Led spot en de Clay Paky Sharpy aangevuld met diverse effecten. Audio hebben we ingevuld met een L’ Acoustic Arcs systeem, waar de bands en artiesten allen meer dan tevreden mee waren.

Iedereen was erg enthousiast en we hopen dan ook dat we er volgend jaar weer bij mogen zijn.

Crew en vrijwilligers bedankt voor alle hulp en support tijdens deze geweldige week.
Organisatie bedankt voor jullie vertrouwen, goede zorgen en het prachtige project!!