Niek Boes

|

Cabaretier, presentator, unieke dagvoorzitter

Een voorstelling van Niek Boes is een van de meest verrassende en unieke showspektakels ter wereld. Met talloze optredens in binnen- en buitenland, behoort Niek Boes tot de meest exclusieve artiest in zijn genre en is hij de winnaar van de International Artist Award in Duitsland.

Stemacteur

Zijn gave om door middel van zijn stem de soundtrack en het geluid van een bedrijf, thema of onderwerp te maken, is spectaculair, indrukwekkend en onvergetelijk. Een show vol met cabaret, inhoud, humor, leuke spontane interacties met het publiek en ongelofelijke geluiden imitaties.

 

Niek Boes op uw Evenement

U wilt een spectaculaire opening, of afsluitende act voor een bijeenkomst, seminar, feest of congres?
Wilt u een productpresentatie doen? Een pand (her)openen?
Heeft u een spontane presentator nodig, of een unieke dagvoorzitter?

Met zijn op maat gemaakte shows, acts en presentaties staat  Niek Boes erom bekend een verpletterende indruk achter te laten.

Niek Boes is overal inzetbaar. Op elk evenement. Op iedere lokatie. Voor kleine en grote groepen.

 

Internationaal

Niek Boes kan zijn shows tevens in de Engelse en/of Duitse taal verzorgen en is daarom zeer geschikt voor internationale gezelschappen.

Persoonlijk contact op maat gemaakt Niek Boes is niet zomaar uit te leggen of te verbeelden. Zijn shows en presentaties zijn uNiek en worden in overleg met u aangepast op uw evenement, doelgroep, thema of bedrijf. Zijn technische team zorgt voor licht en surround geluid.

Wij hebben Niek Boes o.a. ingezet bij Cofely, als openingsact in combinatie met Gert van der Vijver.