Nieuwjaarsreceptie Groningen Seaport

|

Op 7 januari mochten wij de technische productie verzorgen voor de nieuwjaarsreceptie van Groningen Seaports.

Oude boerderij als evenementenlocatie

In opdracht van ZieOmmeZijde toverden wij een oude boerderij volledig om tot een exclusieve evenementen locatie.
Het had allemaal wat voeten in aarde om iets betoverends te maken met minimale voorzieningen in deze oude boerderij, gelegen naast het terrein van Google in de Eemshaven. Het plafond moest er volledig worden uitgesloopt en er was geen stroom aanwezig. Na een aantal grote aanpassingen van de aannemer konden we 6 januari starten met de opbouw van dit sprookje.

Een vrachtwagen vol met verlichting en boxen, 6 man technisch personeel en een veel creativiteit waren de ingrediënten voor een prachtige resultaat.

Openingshandeling

De gasten kwamen binnen via de oude stallen van de boerderij en hadden direct het WAUW effect op het moment dat ze de grote schuur binnen kwamen. Alles prachtig verlicht, heerlijke hapjes en drankjes en een grote projectiebol.

De openings handeling hebben we samen met ZieOmmeZijde bedacht en uitgevoerd dit was de opmars naar de speech van Harm Post, Directeur van Groningen Seaports. De opening had Power, Kracht en Magie; alles wat een opening nodig heeft. Na de speech van Harm Post was het aan de gasten om heerlijk te borrelen en te netwerken.

Het was  een event om nooit te vergeten en via deze weg wil ik dan ook iedereen bedanken voor de medewerking .