Opening Century Autogroep

|

De opening van het Volkswagen en Audipand zal niet snel worden vergeten. Wij verzorgde een de opening op theatrale wijze, waarin twee werelden verbonden werden! Een spectaculaire show, muziek en een robot.

Op 24 mei vond de feestelijke opening van Century Autogroep te Groningen plaats.

Volkswagen en Audi zijn verhuisd van de Paterswoldseweg naar de Bornholmstraat, een aantal kiometer verderop. De twee nieuwe gebouwen met hun opvallende uiterlijk zijn voorzien van alle nieuwe technieken die een showroom en garage maar kan wensen. Na een periode van inrichten van (en wennen aan) het de twee nieuwe gebouwen was het tijd voor een offieele opening. Tijd voor de relaties van Century Autogroep om ook een kijkje te nemen in de nieuwe wereld van Century Autogroep.

Jesper Schelling Producties verzorgde de productie voor deze opening. Eerder verzorgde Jesper Schelling Producties al de opening van het nieuwe Seat pand, de introductie van de Audi A1 en de onthulling van de nieuwe A8. Ook voor deze opening zijn wij gevraagd om een passend en creatief voorstel te schrijven. Een totaalevenement met licht, beeld, geluid, entertainment en productie. De catering werd verzorgd door Bos&Bos Catering.

Wij nemen u mee door deze geslaagde avond: om 19.00 uur arriveerden de gasten, via de rode-loper werden de gasten verwelkomt door het management van Century Autogroep en een robot. De avond staat in het teken van de nieuwe wereld, verschillende acts zullen dit verbeelden gedurende deze avond.

Nadat iedereen heeft kunnen genieten van een welkomstborrel nam Jaques D’Ancona het woord en heette iedereen van harte welkom. Na een aantal korte speeches van Erik Meems (directeur Century Autogroep), Gerard Jansen (directeur Audi Nederland) en Willem Trip (directeur Volkswagen Nederland) was het aan de nieuwe directeur van Century Autogroep, de heer Erik Meems, om het nieuwe pand officieel te openen! De muziek start; het verleden, heden en de toekomst komen bij elkaar.

Op commando wordt het een en ander aan een inspectie onderworpen, waaronder het publiek. Het is de ontlading van een nuchter experiment met een vleugje verleden, een handvol heden en een puntje toekomst. Muziek ondersteunde de herkenbare metaal geluiden. De robot die de ontvangst verzorgde rijdt op een gemotoriseerd skateboard door het publiek. 2 personen in spiegelpakken komen op en een metamorfose ontstaat. We belanden in de wereld van Leonardo da Vinci.

De vliegdroom van Leonardo da Vinci
In een toekomstige wereld vol mechanische beweging heerst de techniek. De mens is ondergeschikt geraakt aan machines. In die science-fiction droom belandt Leonardo da Vinci. De indrukwekkende klanken van deze andere wereld wekken zijn eeuwenoude verlangen, te kunnen vliegen. Waar om hem heen schijnbaar moeiteloos alles kan stijgen en dalen schuifelt hij verdrietig over de nieuwe aarde.

In de toekomst
Maar zoals het Leonardo betaamt zoekt hij mogelijkheden en vindt hij oplossingen om ook van de grond los te komen. Bij het eerste verzoek om te vliegen ontbreekt hem de kracht. Hij twijfelt… plotseling zijn ze daar! Wie? De wezens van gisteren, vandaag en de toekomst. De IRON BIRDS!!! Robottica! Met alle kracht die ze bezitten proberen ze hem te laten vliegen. Zal dat gaan lukken? De finale werd door de zon in een metamorfose tot een hoogtepunt ingeleid. De twee werelden worden 1, de nieuwe wereld van Century Autogroep is ontstaan!

De rode knop
Na deze theatrale voorstelling drukte Erik Meems op de rode knop, het doek valt en de Volkswagen kever start de motor. De gasten volgde de kever door de werkplaats richting het pand van Audi.

Aangekomen bij Audi klonk de muziek, de gasten hadden alle tijd om bij te praten onder het genot van een heerlijk drankje en hapje. Buiten, op de achtergrond, een muzikaal trio en binnen een DJ. Er waren zo’n 350 gasten aanwezig en Century Autogroep heeft een goede indruk achtergelaten op haar relaties. Wij zijn erg blij met de prettige samenwerking met de dame en heren van Century Autogroep.

Wij feliciteren en danken Century Autogroep met haar nieuwe showrooms en wensen ze alle succes en geluk toe!

Quotes waar we trots op zijn!
Een groot compliment: alles klopte. Prima geluid in een lastige accommodatie, een attente ploeg en jij voorop met aandacht voor elk detail. Een succesvol en goed geprogrammeerd evenement denk ik. Top om met je te werken. Product van vakmanschap en voorbereiding. – Jacques d’Ancona