Opening Kijlstra Personenvervoer & Ambulancegroep Fryslân

|

Drachten 12 en 13 april 2013, Kijlstra Personenvervoer & Ambulancegroep Fryslân opent het nieuwe pand.

Een pand waar ze trots op mogen zijn, met alle ruimte en technische mogelijkheden van deze tijd. Op 12 april vond de officiële opening plaats voor relaties, familie en en genodigden. De gasten werden ontvangen in een grote tent naast het nieuwe pand. Kijlstra is een bedrijf is dat 24 uur per dag klaar staat om hun service te verlenen, de gasten ontvangen in het nieuwe pand was dus niet mogelijk.

Nadat de gasten zijn ontvangen met een feestelijk glas bubbels is het woord aan de burgemeester en de eigenaren van Kijlstra. Rudi, de gastheer van deze middag, verzoekt vervolgens de gasten naar buiten te gaan voor de officiële handeling. Aangekomen op het grote binnenplein drukt de Burgemeester op een grote rode knop, de overhead duren gaan open en verschillende auto’s beginnen te rijden. Een spectaculaire dans maakt het tot een geheel. Maar liefst 48 dansers creëerden een grote flash mob tot ieders verbazing, met tot slot een confetti knal.

Een zeer geslaagde opening waar mensen nog lang over na zullen praten.

Op 13 april was er ‘s avonds een feestavond speciaal voor het personeel. De band Boulevard stond in de grote tent en zorgde er al snel voor dat de dansvloer vol stond. Een feestelijke avond was het resultaat, met blije gezichten.

Jesper Schelling Producties heeft de technische productie verzorgd van Kijlstra in Drachten i.o.v. ZieOmmeZijde bv. Wij hebben licht en geluid hebben geleverd en voor de stroomverdeling gezorgd op het terrein.Wij vonden het erg leuk om erbij te zijn en zijn blij dat wij deze prachtige productie mochten realiseren met de diverse partijen voor mensen die het enorm waarderen, dank hiervoor. Met speciale dank aan Inez van ZieOmmeZijde en de mensen van Beijk Catering voor de goede zorgen.

Natuurlijk heel veel succes gewenst aan de mensen van Kijlstra Personenvervoer & Ambulancegroep Frylân.