Personeelsfeest Cofely

|

De Zandtovenaar en stemkunstenaar zorgen voor een verpletterende openingshow tijdens het Cofely personeelsfeest. Onder regie van JSP een openingsact om niet snel te vergeten.

Op 14 september 2013 viert Cofely feest in De Nieuwe Kolk in Assen; een personeelsfeest gegeven voor de drie noordelijk provincies, Groningen, Friesland en Drenthe. Ruim 800 gasten kwamen naar de Nieuwe Kolk in Assen om van deze een groot succes te maken, zich in de watten te laten leggen en veel plezier te beleven.

Technische ondersteuning en creatieve invulling

Jesper Schelling Producties is gevraagd om een spectaculaire opening te verzorgen waar de gasten nog lang over zullen napraten. Een show waarbij Techniek het sleutelwoord is, maar ook de kernwaarden van Cofely een belangrijke rol spelen.

Hier begon het creatieve proces: concepting, brainstormen en inleving in Cofely. Met een mooi eindresultaat; een geweldige show als openingsact, volledige regie tijdens de opening, designs voor routing en het volledige programma en signing door middel van video. Een combinatie tussen techniek, entertainment en creativiteit. Precies datgene waar onze passie ligt.

Openingsact en regie

Voor de openingsact schreef Jesper Schelling Producties een concept passend bij de wensen van Cofely. Jesper Schelling verzorgde de volledige regie van de act.

Zandkunstenaar Gert van der Vijver opende de avond met een betoverende show. Een verhaal door middel van zandkunsten over Cofely, betrokkenheid, samenhorigheid, trots, innovatie en duurzaamheid.

De betovering wordt verbroken door een robot uit de toekomst. Een vlekkeloze overgang waarbij Niek Boes het podium tot zich neemt. Geluiden, techniek, humor en cabaret. Een te gekke show waarbij het publiek voor de gek wordt gehouden en wordt vermaakt. De verbazing is groot, de gasten genieten, een bijzondere show die op bijzondere wijze wordt afgesloten.

Een personeelslid van Cofely sluit de show door samen met Gert van der Vijver en Niek Boes de laatste hand te leggen aan het logo van Cofely, geschreven in het zand. Samen, betrokken en innovatief!

De gasten worden door Niek Boes meegenomen naar de Foyer. Het feest gaat verder op het podium van de theaterzaal. De gasten zijn immers zelf de hoofdrolspelers op deze avond. Er speelt een band, in de Rabozaal draait een DJ plaatjes en in de foyer klinkt pianomuziek.

Video en routing

Naast de regie en openingsact verzorgde wij de designs in de (feest-)huisstijl van Cofely. De plattegrond en het programma werden op meerdere schermen getoond in de verschillende zalen. Tevens stonden er in ieder zaal HD camera’s, deze beelden werden ook live getoond op de verschillende plasmaschermen.

Zo konden de gasten niet alleen zien wat er op het programma stond en gebruik maken van de plattegrond, ze konden ook zien wat er in de andere ruimtes gebeurde. Werd er rustig een drankje gedronken of werd de zaal op zijn kop gezet?

Voor ieder wat wils, technisch een leuke, maar vooral innovatieve aanvulling. Zo hoef je als gast niets te missen, ook niet als er meerdere zalen zijn. Er werd dan ook veel gebruik van gemaakt.

Personeelsfeest Cofely

We hebben met enorm veel enthousiasme een concept geschreven voor de routing en de openinsshow van het Cofely personeelsfeest. De avond verliep vlekkeloos, de entertainment was wederom geweldig.

Speciale dank aan Gert van der Vijver en Niek Boes, alle jongens van Jesper Schelling Producties die de show tot een succes hebben weten te maken en natuurlijk aan de pv van Cofely voor de aanvraag en het vertrouwen in ons.