Theatertour Ruben Hein

|

De theatertour van Ruben Hein was een creatieve uitdaging. We begonnen, na een montage dag, de eerste show in Theater Castellum in Alpen aan de Rijn.

Podium voor het publiek

De show reist door het land met deze muzikale voorstelling. Een drie-mans formatie bestaande uit een vleugel, bass en drums.

Ook bij zalen waar de zaak niet uitverkocht was lieten wij een onvergetelijke indruk achter door de hele show om te draaien. Publiek om het podium, de ‘band’ in de zaal.

De gasten beleefden een unieke en intieme avond om nooit te vergeten.

Lichttechniek en creatief ontwerp (stagedesign)

Jesper Schelling is gevraagd door Mertens AVR om de verlichting te verzorgen tijdens deze tour en de technische communicatie naar de theaters.

Over Ruben Hein

Ruben Hein (Nijmegen, 8 juni 1982) is een Nederlandse zanger en pianist. Hij heeft een jazzopleiding maar mengt diverse stijlen met elkaar. Hij werkt(te) onder anderen samen met Fink, Pete Philly & Perquisite, Renske Taminiau, Hans Teeuwen, Ernst Glerum, Trijntje Oosterhuis, Oleta Adams, Jonathan Jeremiah, het Metropole Orkest, Magnus Tingsek, Lori Lieberman, Jazz Orchestra of The Concertgebouw, José James, Linda de Mol, Amsterdam Sinfonietta, New Cool Collective, Do, Wouter Hamel en Kris Berry.

Meer over Ruben Hein of zijn tour? Bezoek zijn website >