Top 2000 Portugal

|

Na een geweldige theatertour met de top 2000 live band is het nu tijd voor iets anders! De top 2000 band is geboekt om in een prachtig klooster in Lissabon op te treden.

We reizen af naar Cascais om na afloop van een drie-daags congres de gasten te vermaken en hun een onvergetelijke avond te bezorgen in het mooie en zonnige Lissabon.

Het is een lustrumavond voor NVOI (Nederlandse verenging van orale implantologie) op vrijdag 17 mei 2013. Alle voorbereidingen zijn getroffen en er wordt niets aan het toeval overgelaten. Band en crew vliegen vanaf Schiphol naar Lissabon. Op zaterdag start de bouw van de techniek, in opdracht van Mertens AVR verzorgde Jesper Schelling Producties de verlichting.

De 600 gasten worden rond de klok van 18.00 uur met 16 bussen afgezet op de grote parkeerplaatsen voor Convento Do Beato waar het diner en feest zal gaan plaatsvinden. Er staan veel grote tafels klaar en het oude klooster is mooi verlicht; door de verschillende lagen van het klooster was het erg mooi om diepte te creëren en gebruik te maken van het klooster als decor.

Na het diner volgt er een korte speech en Nick Bult neemt plaats achter de mini vleugel. Het podium wordt gescheiden door een pipe and drape systeem, zodat het optreden van de voltallige top2000 band een verrassing blijft.

De gasten speculeren over de artiest die zal komen en er gaat al snel in de ronde dat Wibi Soerjadi op het podium zal verschijnen.Dan is daar het moment dat Nick de eerste tonen inzet en de doeken worden verwijderd. De Top 2000 Live band komt tevoorschijn. Na nog geen drie noten staat de dansvloer vol en de energie spat van het podium en van het publiek.

Na afloop van het optreden hebben we veel positieve reacties mogen ontvangen. Een erg fijne groep mensen om voor te mogen werken in het prachtige Cascais. Via deze weg wil ik graag iedereen bedanken die aan deze prachtige productie heeft meegewerkt! En hopelijk tot snel.