Typetjes Betty en Bea

|

Deze twee éénhuizige, twee-eiige éénlingen blijven u verrassen. Tweedracht maakt macht.

Entertainment op maat

Typetjes Bea en Betty zijn twee ras-entertainsters. Vlot, humoristisch en ze zeggen waar het op staat. Ze zijn in te zetten op feesten, meetings en congressen. Ze werken in de bediening, ontvangen uw gasten, moedigen uw gasten aan en nemen al snel de taak van de ceremoniemeester over.

Typetjes, wij houden ervan

Typetjes kunnen u enorm helpen om het evenement tot een succes te maken. Als ze maar goed zijn en niet te simpel, makkelijk of ‘goedkoop’. Als de entertainment maar past binnen het concept van uw evenement, de merkwaarden, wat u wilt uitstralen. Ze zijn humoristisch, juist serieus, geven informatie of wijzen de weg. Betty en Bea zijn een act die wij erg goed vinden, ze zijn inzetbaar  voor een scala aan evenementen en met verschillende doelen. Maar er zijn uiteraard veel meer mogelijkheden.

We hebben enorm positieve reacties ontvangen over Betty en Bea als gastvrouwen terwijl ze taart rondbrengen op kantoor tijdens een jubileumviering. Maar ook nadat ze de toiletten letterlijk en figuurlijk op hun kop hebben gezet tijdens een geweldig feest in de Maassilo voor TVM. Speel een spelletje krassen voor plassen bijvoorbeeld.