Wij feliciteren Nita Bloemsierkunst

|

Voor Bloemsierkunst Nita in Emmen hebben we de volledige interieurverlichting verzorgt.

Deze aanvraag kregen wij van P2 Ontwerpbureau; een professioneel en jong ontwerpbureau uit Groningen.

Na een locatie bezoek in Emmen hebben we bekeken wat de mogelijkheden waren en waar het meeste vraag naar is, oftewel “wat is de sfeer die de winkel wil uitstralen”?
Nita is een bloemsierkunst winkel in het centrum van Emmen en hier ruim 25 jaar gevestigd. Nita heeft besloten om de voorzijde bij het winkelpand te betrekken bij de reeds bestaande achterzijde. Hierdoor krijgt het pand ineens een zichtlocatie en zullen ze meer aanloop krijgen van het winkelende publiek.

De vraag aan ons om hier een passend plan voor te schrijven. Een plan dat past bij de sfeer en de interieur van de winkel.
De keuze is gevallen op een spanningsrail met daar aan diverse armaturen. Hierdoor is het mogelijk om de lampen op diverse plekken in de winkel op te hangen en eventueel te verschuiven.

Uiteindelijk hebben we 40 meter spanningsrail gemonteerd, verdeeld door de winkel en geschakeld in drie verschillende groepen. Alle lampen en andere montage middelen hebben we zwart geleverd zodat dit geheel wegvalt tegen het zwarte plafond.

De opening was op 3 november en was een groot succes.

Geïnstalleerde producten:

40 meter spanningsrail
36 par 20 lampen met barndoors
06 par 36 pinspots
10 Nepro 2 R7s armaturen