Zandtovenaar Gert van der Vijver

|

Duur – 10 / 25 minuten (in overleg)

Zandtovenaar

Je moet er bij zijn om de betovering te beleven!

Gert van der Vijver, is de enige zandtovernaar of zandkunstenaar van Nederland. Hij maakt gebruik van een fascinerende kunstvorm: het zandschilderen. Gert gooit, strooit en schuift met zand op een verlichte glasplaat en laat op betoverende wijze allerlei tekeningen verschijnen. Door middel van een directe projectie is deze kunstvorm live te zien. De zandkunstenaar verzorgt een visueel spektakel voor bedrijven, evenementen of beurzen.

Openingsact

Met deze nieuwe kunstvorm biedt hij het publiek een onvergetelijk showelement, heel origineel tijdens de opening van een congres, beurs of seminar. Of het nu gaat om een thema, het logo van een bedrijf, of bepaalde kernwaarden, Gert van der Vijver vertaald dit op treffende wijze in unieke tekeningen.

Hij laat je ervaren hoe fascinerend en indrukwekkend zand kan zijn. Gert brengt mensen in verwondering door middel van humor en ontroering, waarbij hij de gevoelige snaar weet te raken met zijn magisch schouwspel van licht en donker.

We hebben Gert van der Vijver al meerdere malen een prachtig verhaal laten vertellen door middel van zijn kunsten. Als geweldige opening, met de merkwaarden van het bedrijf in zijn achterhoofd, is Gert een waar spektakel. Vaak met open mond staan de gasten te kijken en laten ze zich betoveren door wat deze man met zand kan.

In september 2013 deed hij de zaal stilvallen, tijdens een prachtige show in De Nieuwe Kolk in Assen tijdens het personeelsfeest van Cofely. Jesper Schelling Producties schreef deze opening, in combinatie met Niek Boes en verzorgde de volledige regie tijdens de openingsact. Een verhaal over trots, techniek, duurzaamheid, innovatie en verbinden. Alles is mogelijk!

Marco Borsato

Bekijk hier het filmpje van Gert van der Vijver tijdens de official video van ‘Dichtbij’ Marco Borsato

Meer zien? Bekijk de website van Gert van der Vijver