Zitzakken huren

|

Het festival seizoen is weer begonnen en er worden vaak lounge ruimtes ingericht zodat de gasten zich even kunnen terug trekken. Bij Jesper Schelling Producties kun je nu zitzakken huren. Op deze zitzak kan je heerlijk bijkomen en genieten van de zon. Tevens is het een perfect product om tijdens een bedrijfsuitje een mobiele “stoel” mee te nemen. 

Dit seizoen hebben wij een groot aantal zitzakken van het merk Lamzac te huur in diverse kleuren.

Bruiloft, tuinfeest of bedrijfsopening?

We hebben de zitzakken eerder verhuurd op een bruiloft, waar ze verspreid door de tuin lagen voor flexibele zitplaatsen. Ze zijn al op een bedrijfsopening aanwezig geweest, hier diende ze als loungemeubels op het balkon. Tevens zijn ze gebruikt tijdens het 50 jarig jubileum van TVM in combinatie met andere loungebanken en tafels. Of neem ze mee op een personeelsuitje, zodat iedereen zijn eigen ‘stoel’ mee heeft!

We hebben de zitzak te huur in 3 verschillende kleuren. Bestel 1 kleur of kies voor een vrolijke combinatie!

Smaragdgroen, van een bijzondere en luxe italiaanse stof. De groene zitzak kan ook goed ingezet worden op een duurzaam, groen of biologisch evenement!
Wit, misschien voor een bruiloft of de ideale loungesetting tijdens een tuinfeest of voor een bedrijfsopening.
Zwart, iets minder besmettelijk als wit, maar net zou hip en stoer.

Mobiele stoel, zitzak of loungebed

De LamZac is een nieuw soort zitzak van Nederlandse bodem. Je kunt erop zitten en je kunt hem ook gebruiken om luchtbedden en dergelijke mee op te blazen. Je vult de zak binnen enkele seconden met 400 liter lucht door lucht te vangen en op te sluiten. Dankzij het lage gewicht (1,5 kg) en het opbergformaat van een chipszak kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Naar festivals, het strand, het park, op vakantie, op de boot en ga zo maar door.

Op de LamZac kun je rechtop zitten of – zoals een echte lamzak betaamt – helemaal onderuit gezakt. Zeker als je twee LamZaccen met de bijgeleverde haken aan elkaar koppelt. Mocht er onverwachts een luchtbed, opblaasboot of kinderbadje in de buurt zijn, met een LamZac pomp je ze snel en zonder inspanning op. Houd er rekening mee dat dit tot grote hilariteit bij de omstanders zal leiden.

Prijs huur zitzak

Prijs voor het huren van de zitzakken is op aanvraag en afhankelijk van het aantal en de duur. Maar we kunnen je verzekeren, ze zijn niet duur!